Home
Aandachtsgebieden:
Bouwrecht
Vastgoedrecht
Aanbestedingsrecht
Architectenrecht
Procesrecht

Mail | Tel | CV
Mr. drs. Paulus C. van Nielen
Partner / Advocaat
Aandachtsgebieden:
(Ruimtelijk)
Bestuursrecht
Vastgoedrecht
Huurrecht
Milieurecht
Procesrecht

Mail | Tel | CV
Mr. Martijn Brüll
Partner / Advocaat
Werkwijze

Nunc advocaten streeft de hoogste kwaliteit van dienstverlening na. Daarom beperkt zij zich tot het bedienen van één branche en het bijhouden van de kennis van de rechtsgebieden die belangrijk zijn voor die branche. Dit vanuit het motto “In den Beschränkung zeigt sich den Meister”.

Nunc advocaten gelooft in een sterke persoonlijke binding met haar cliënten. Daarbij staat voorop onderling vertrouwen en de aanwezigheid van sterke communicatieve en vakinhoudelijke kwaliteiten. Deze randvoorwaarden zijn nodig om het belangrijkste doel te bereiken: het ontwikkelen van een vruchtbare samenwerking op de lange termijn. Dat brengt efficiency voordelen en daardoor kostenbesparingen. Het brengt ook met zich dat onontbeerlijke kennis wordt opgedaan van de bedrijfscultuur en wensen van de cliënt.

Omgekeerd weet de cliënt wat zij heeft aan haar advocaat. Zij kent en waardeert de aanpak. In een sfeer van vertrouwen aan een half woord genoeg hebben, schept niet alleen voornoemde voordelen maar ook plezier in het werken met elkaar.